Foreninger i Gærum

Foreninger i Gærum

Foreninger i Gærum

Foreninger i Gærum

Gærum Borgerforening

Gærum Borgerforening er for alle beboere, der bor i og omkring Gærum eller har tilknytning hertil.Det koster DKK 125 pr. husstand at være medlem. Vi arrangerer bla. lanternetur, banko og vedligeholdelse af tumlepladsen. Endvidere sørger vi for vedligeholdelse af julebelysningen samt en af byens hjertestartere.

Gærum IF

Gærum Idrætsforening blev stiftet tilbage i 1966 og er i dag en vigtig forening for byens aktive liv. Gærum IF består af en fodboldafdeling med både ungdoms- og seniorhold, ligesom der i Gærum IF tilbydes aktiviteter indenfor svømning, dans, gymnastik og badminton.    

KFUM Spejderne i Gærum

I Gærum er der også mulighed for at prøve spejderlivet hos KFUM-spejderne i Gærum. Spejderne holder til i den lokale spejderhytte, og har spejdergrupper til alle aldersgrupper. Spejderne i Gærum afholder årligt deres store loppemarked, som er Vendsyssels største. Det sikrer penge til gode oplevelser i løbet af året for spejdergrupperne.   

Støtteforeningen for Gærum Skoleafdeling

Støtteforeningen for Gærum Skoleafdeling har eksisteret siden 2017 og har til formål at støtte op om vores lokale skole. Foreningen hjælper og støtter blandt andet med følgende:
Støtteforeningen har bl.a. afholdt arbejdsdag ved skolen, deltet ved Torvedag i Gærum, Lærerens Dag, Halloweenfest, Spis-sammen-aften, Rødspætte Cup og senest Skt. Hans.

Derudover har vi haft mulighed for to år i træk at sponsorere teaterbilletter til forestillinger på Aalborg Teater.

 

Gærum Form og Trivsel

Gærum Form og Trivsel er byens lokale fitnesscenter, som er placeret midt i byen. Centeret er indrettet med moderne træningsfaciliteter uanset hvilken form for træning du ønsker. Centeret har åbent alle dage fra 5-23.   

Flade-Gærum Sognes Menighedsråd

Menighedsrådet for Gærum og Flade Kirke. 

 

Øvrige foreninger i Gærum

Gærum Lokalhistoriske forening

Gærum Bueskytteforening

Gærum Krocket Klub