Årets gang i Gærum

Gærum byder på mange aktiviteter i løbet af året alle båret frem af de mange frivillige, der bidrager til at holde vores lille samfund kørerende. De mange arrangementer er med til at styrke fællesskabet i byen, samt sikre liv og aktivitet i byen året rundt.

Blandt andet kan nævnes Vendsyssels største loppemarked, sommerfest, fastalavnsfest, fakkeltur, banko, spis sammen, torvedagen, kreaaftner, madhold, dagsture, naturguide og meget mere. Der er rettere sagt arrangementer for enhver smag og til alle aldre.

Du kan holde dig opdateret om byens arrangementer i byens fælles info gruppe “Alle os i Gærum” på Facebook.

Eksempler på arrangementer i Gærum i løbet af året

Loppemarked Gærum Spejderne –  Vendsyssels største loppemarked

Hvert år afholder KFUM-Spejderne i Gærum loppemarked i Kristi Himmelfarts weekenden.

Loppemarkedet tiltrækker hvert år mange mennesker, der enten ønsker at gøre en god handel eller blot opleve den gode stemning.

Overskuddet fra loppemarkedet, der kan bryste sig af at være Vendsyssels største, går til at kunne give spejderne nogle gode oplevelser i løbet af året. Det kan være spejderlejre i det meste af Danmark.

Hvornår?
Spejderfesten afholdes hvert år i Kristi Himmelfarts dagene i maj.

 

Sommerfest v. Gærum Idrætsforening

Sommerfesten hos Gærum Idrætsforening er en årlig byfest der forløber sig over flere dage.

Sommerfesten byder på forskellige arrangementer. Til sommerfesten i Gærum kan du opleve fodboldturnering, ølsmagning, opvisning, fest m fællesspisning, hoppeborg og meget mere.

Hvornår?
August

Torvedagen i Gærum

Torvedagen i Gærum afholdes hvert år i september på parkeringspladsen ved siden af Dagli Brugsen. Alle foreningerne i Gærum Samvirke står sammen om dagen. Her er der mulighed for at møde alle foreningerne i byen, og prøve forskellige aktiviteter i løbet af dagen. “Årets Gærum Borger” kåres ligeledes ifm. Torvedagen. 

På Torvedagen er der også kræmmermarked, hvor det er muligt for alle at opstille en bod. 

Hvornår?
September

 

Spis sammen aften

Spis sammen aften er en årlig tilbagevende begivenhed i Gærum, hvor byens borgere har mulighed for at mødes til fællesspisning i hallen på Gærum Skole. Menuen varierer fra år til år og aftenen plejer at være velbesøgt at både unge som ældre. 

Hvornår? 
Februar

Sankt Hans

Hvert år afholdes der Sankt Hans bål på græsplanen ved siden af Gærum Idrætsforenings klubhus. En hyggelig aften med båltale, midsommersang og mulighed for at købe kaffe og kage og nyde en sommeraften med dine naboer. 

Hvornår?
Juni